Less than 24 hours

Published by admin on

Ne aflăm in luna mai, anul 2019, este momentul sa punem în scenă un nou eveniment IT de anvergură.

Echipa Crucial Systems & Services organizează cel mai important eveniment IT din Dobrogea.

Rock IT Fest, 9 Mai 2019, dasKino, Constanța, acesta va fi locul de unde se va da ora exactă în IT.

A treia ediție ETIC (Evenimentul de Tehnologie Informatică Crucial)  îşi propune să revoluționeze din nou conceptul de eveniment IT în partea de SE a României şi vă invită să evadaţi din monotonia biroului şi să pătrundeţi într-o atmosferă de festival!

Vom avea alături de noi, oameni cheie ai industriei IT. Principalul nostru scop este ca cele mai noi soluții de infrastructură informatică, securitate și printing să ajungă la dumnevoastră și să vă ajute în dezvoltarea proiectelor pe care le demarați. Partenerii noștri principali din România: Palo Alto Networks, Fujitsu, Dell EMC, Kaspersky Lab, Brother, Epson, ESET, Bitdefender, Kyocera, Newline, Microsoft, Sonic Wall, Symantec, Thycotic, Mail Store, Manage Engine.

La Rock IT Fest veți descoperi că împreună cu noi posibilitațile pentru îmbunătățirea și dezvoltarea afacerii dumnevoastră sunt infinite și vă veți reaminti cât de plăcut poate fi să faci totul acompaniat de muzică bună.

Vă așteptăm cu numeroase surprize și premii pentru cei mai activi participanți. Punem la bătaie un laptop, un telefon de ultimă generație, o bicicletă și multe alte premii surpriză. Totul depinde de atenția și dorința dumnevoastră pentru a intra în posesia unui premiu.

De asemenea ne vor încănta cu surprize partenerii noștri de la: Yuka Mobili, Exclusiv Auto, Crama Histria  si Skin Expert.

Vom îmbina tehnologia de ultimă generație cu muzică bună și vom merge mână în mână cu profesionalismul care ne de reprezintă de mai bine de 21 de ani.

“Acest eveniment se înscrie în seria de acțiuni în ceea ce privește informarea și conștientizarea cu privire la securitatea informatică, interacțiunea cu modul de viață actual, un mod de viața ce implică multă digitalizare, încercând să dăm un răspuns pentru provocările departamentelor IT ale organizațiilor, dar și soluții pentru creșterea competitivității și productivității muncii.”,afirmă domnul Cătălin Anghel, director de vânzări al Crucial Systems & Services.

Succesul poate fi atins doar prin dorință și muncă continuă. Însa cu siguranță succesul nostru vine impreună cu succesul partenerilor noștri. Așa că, suntem aici pentru dumneavoastră și vă așteptăm cu drag să descoperim împreună noi soluții informaționale și să conturam noi strategii pentru un business cât mai profitabil.

Participarea la acest eveniment se face in limita locurilor disponibile. Pentru întregistrare, vizitați pagina https://rockitfest.ro !

Despre Crucial Systems & Services

De peste 21 ani, Crucial Systems & Services este una dintre cele mai performante companii de IT prezentă pe piaţa din sud-estul României, o piaţă mereu în schimbare, din ce în ce mai exigentă când vine vorba de noutate. Aducem in fiecare zi soluții cât mai complexe si eficiente pentru clienții noștri.

Pe piaţa locală Crucial Systems & Services oferă serviciul de Helpdesk 24 ore /zi, 365 zile/an în limba română, unde problemele de service ale clienţilor sunt rezolvate de către o echipă de ingineri cu experienţă, specializaţi atât pe asistenţă hardware, cât şi pe asistenţă software şi consultanţă IT&C.

              CU NOI POSIBILITAȚILE SUNT INFINITE!

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *