#ROCKITFEST

Published by admin on

IT-ul este una dintre cele mai performante industrii din întreaga lume. O industrie ce se află în continuă mișcare, dezvoltare și care are nevoie de oameni noi, tineri și dornici de rezultate cât mai bune.

Echipa Crucial Systems & Services este formată din astfel de oameni. Fiecare dintre noi avem ceva special, ceva ce ne leaga și ne face să lucram ca cel mai performant sistem din SE României.

Povestea Crucial Systems & Services a început în urmă cu 21 de ani. S-a plecat de la prietenie, pasiune si pricepere. Dorința pentru succes le-a ținut pe toate strâns legate si iata că așa povestea Crucial s-a scris singură, în fiecare zi de activitate.

După 21 de ani, putem spune că ne ghidăm după aceleași principii, însă cu siguranță afirmăm faptul că vrem sa venim în ajutorul partenerilor noștri cu soluții cât mai bune și sigure pentru afacera lor.

Evenimentul ROCK IT FEST din acest an are ca scop principal, prezentarea celor mai noi soluții de infrastructură informatică, securitate si printing. De asemenea, vom prezenta cele mai noi tehnologii aduse de partenerii noștri principali din Romania: Paloalto Networks, Fujitsu, Dell EMC, Kaspersky Lab, Brother, Epson, ESET, Bitdefender, Kyocera, Newline, Microsoft, SonicWall, Symantec, Thycotic, MailStore, ManageEngine.

Pe lângă toate acestea, în cadrul evenimentului nostru vom avea parte de nenumărate surprize, care sperăm sa vă mentina atentia la cote maxime pe parcursul intregii zile.

La ROCK IT FEST veți descoperi că împreună cu noi posibilitațile pentru îmbunătățirea și dezvoltarea afacerii dumneavoastră sunt infinite și vă veți reaminti cât de plăcut poate fi să faci totul acompaniat de muzică bună.

Succesul poate fi atins doar prin dorință și muncă continuă. Însa cu siguranță succesul nostru vine impreună cu succesul partenerilor noștri. Așa că, suntem aici pentru dumneavoastră și vă așteptăm cu drag să descoperim împreună noi soluții informaționale și să conturam noi strategii pentru un business cât mai profitabil.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *